Charmtroll!

Sitter och tittar på bilder från när Linnéa var yngre. Hon är ju så fin och man sitter och bara myser när man tittar på bilderna. En bild som jag bara måste lägga upp här är den nedanför. Hon är 7 månader och det lyser bus ur ögonen på henne:D 



Hittade även en till söt bild:D Här är hon 5 månader



Ingen bebis:(

Det blev inget bebissnusande igår. Mamma Mia var för trött för besök igår, och det får man ju respektera. Men tråkigt för mig:P

Idag blir det iaf dejt! Både middag och bio. Yeey:) Linnéa ska vara hos Sara och Per under tiden. Det ska bli skönt att komma ut lite själva nu.

Just nu sover både Linnéa och Fredrik, men de vaknar nog vilken minut som helst. Iaf Linnéa men herrn får nog så lov att gå upp nu han också! Själv har jag hunnit med frukost till mig och Linnéa, hundpromenad och dusch på morgonen.

Har en envis huvudvärk som kommer och går. Just nu är det bra igen, men väntar på att den ska komma tillbaka...

......................................................................................................

Ingen huvudvärk än så länge! Jippie! Har hunnit med att skrubba badrummet, stekt pannkakor, bäddat rent i Linnéas och våran säng samt dammsugit. Inte klokt vad man hinner med bara man är lite effektiv:) Fast nu är jag dyngsvettig istället. Så mycket för duschen i morse... Ja ja. Har tänkt att diska också så är jag nöjd med min insatts för idag.

Snart helg

Dagen har varit som de flesta andra dagar. Jag har jobbat, kommit hem, lekt med Linnéa, lagat mat, tvättat lite, mm mm. Men snart är det helg! Skönt:) Har känt mig sliten den här veckan. Vet inte om det var all fjälluft som tog musten ur mig förra helgen:P

Funderar starkt på att dra ut min sambo på en dejt. Typ bio eller middag eller nått. Dock kan det bli svårt med barnvakt, då svärföräldrarna är ute med husbilen och åker... Får se hur vi löser det. Annars kanske det blir nån film och bara mys i soffan. Det visar sig.
I morgon ska jag iaf få snusa bäbis igen! Ska hem till en arbetskamrat som fått barn. :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag slocknar för natten

Full fart

Idag har det varit full fart. Jobbade från 6.30 till 13 och sen cyklade jag hem för att ta tag i saker som behövde göras. Jag har diskat, städat råttburar, sopat och dammsugit. Slängde även in en tvätt i maskinen. Snart kommer Putte på besök. Det blir roligt. Det är så sällan han är här. Tror det var ett år sedan nu...

Linnéa är det full fart på. Hon har blivit riktigt busig. Så fort man ska ta henne, så blir det bus och hon vill att man ska jaga henne. Måttligt roande:p  Men hon är ju så söt så man kan ju inte annat än le:)

Längtar tills på fredag, då jag ska få snusa på ännu en bebis! yeey:D



Min sötnos när hon badade för några veckor sedan:)


bebisar och migrän

Igår natt blev det inte mycket till sömn innan det var dags att kliva upp kl 5.30 för att åka och jobba. Jag kunde helt enkelt inte sova!
Jobbade och sen åkte vi till Falun. Fredrik och Linnéa åkte hem till Sara och Kimberly, medan jag tog en tripp till sjukhuset. På sjukhuset fick jag först mysa med lille Tim! Åh så mygist! Bara ett dygn gammal:D Sen gick jag vidare och hälsade på Sara, Stefan och Julia. Fick även här mysa med bebis och det var helt underbart:D De var så söta båda två!!!
Efter en kort visit hemma hos Sara och Per åkte vi hem och tog vägen förbi Max, då ingan av oss var i läge att orka laga mat. Det var gott men jag var helt slut. Trött och huvudvärk. Sista droppen blev att bära in kassen till lägenheten- då slog migränen till och jag blev sängliggande fram till kl 8 i morse... Tog migräntabletter i flera omgångar, men det var inte förrän de jag tog kl 06,00 som det släppte. Usch!

Nu ska jag och Linnéa äta gröt!

Diskmaskin- Ja tack!

Dagen idag började med att klockan ringde vid 7 och jag var dödstrött! Masade mig ur sängen och gjorde mig i ordning för att jobba. Sen hör man ett ynkligt "älskling" från sovrummet, och det visar sig att min stackars älskling har migrän. Messade jobbet och kollade om det gick bra att kompa fram till 12 idag, och det gjorde det. När jag åkte till jobbet var min älskling uppe på benen iaf:)

Jobbade sedan till 17 och när jag kom hem vid 17.30 möttes jag av ett berg av disk... Suckar stort. Kände inte för att ställa mig och laga mat i det köket, så jag fick snällt ställa mig och diska först. Linnéa skrek och grät, och Fredrik var inte hemma. Det slutade med att jag försökte diska med Linnéa på armen. Det var en upplevelse:P Tillslut hade jag tagit mig igenom berget iaf, så jag kunde laga mat. Jag hann inte mer än slänga in kroketterna innan miitt hjärta kom och tog över:) det blev kroketter, lövbiff och bea-sås. Mycket mumsigt! Linnéa tyckte kroketter och bea-sås var supergott, och hon åt massor:)

Sen var det bara att stoppa lilla griniga och trötta fröken i duschen och sen lägga henne medan Fredrik åkte och klippte gräset hos svärföräldrarna. Jag råkade somna en sväng jag också. Skönt! Vaknade vid 20,30 och klev upp och städade råttburarna, plockade undan alla leksaker, sopade och diskade. Är sjukt less på att diska för tillfället. Det är ett sånt fruktansvärt otacksamt jobb så det finns inte. Usch! Det var sagt att vi skulle skaffa diskmaskin när vi flyttade hit, men vi har bott här över ett år nu och jag har inte sett röken av nån sådan. SUCK!

Nu ska jag dricka en kopp te innan jag sen däckar i sängen. Fredrik har fortfarande inte kommit hem, utan fastnade på kaffe på vägen:P



En bild på världens bästa sötnos och hennes panda:)



Pizza och film

Dagen började med uselt humör och jag visste inte hur jag skulle överleva dagen. Men så kom jag till jobbet och väldens mottagande av barnen att jag blev alldeles rörd! Alla hejjade stort och ville att jag skulle sitta med dem vid bordet. Precis vad jag behövde idag:)

Efter jobbet blev det att åka hem snabbt och byta kläder innan jag åkte ner och träffade några arbetskamrater. Vi hade bestämt att vi skulle träffas idag hos Sara, men hon ligger i Falun med sin nyfödda lilla flicka, så vi fick ändra planerna lite:P
Vi åt pizza och sen rusade vi till bion för att se Ice Age 3. Men det fanns inga platser åt oss, så planerna fick ändras ännu en gång. Det slutade med att vi hyrde "The Women" och köpte lösviktsgodis och åkte hem till Mia och softade. Filmen var okej, men inte så mycket mer tyckte jag.

Nu är jag hemma och kikar lite halvt på V tillsammans med mitt hjärta, och snart väntar sängen. Är trött så trött!

regn regn och åter regn

Jag fattar inte hur det kan regna så innibomben! Översvämningar och drunknande blommor... Barnen kan inte vara ute i samma utsträckning och det tär på både deras och vårat humör.

Idag hade jag stängning och när de sista barnen gått hem stängde jag och drog ner på stan och hämtade ut en bok vi beställt till jobbet. Passade även på att handla och göra lite andra ärenden. Fick springa till och från bilen, då det bara öste ner när jag var ute.

Väl hemma blev det mackaronilåda till middag och sen natta lillan. Jag har precis avklarat dagens disk och ska snart placera mig i soffan med en kopp te till "unga mödrar" Det är det enda program som jag faktiskt följer just nu, vilket kan vara rätt så skönt:)

Ännu fler bäbisar har kommit till världen och jag bara ryser av glädje för alla nyblivna föräldrar! Grattis till er!

Nu ska jag ställa i ordning teet.

Sjukt dåligt

Ja jag är sjukt dålig på att uppdatera här... Men men, Lusten finns inte riktigt så då blir det långa uppehåll.

Livet rullar på som vanligt. Jag har kommit in i heltidsjobbandet nu. Den här veckan är vi en himla massa personal som jobbar vilket innebär härliga arbetstider. Idag slutade jag redan kl 12. Men det är snart slut på det roliga igen, så man får njuta medan man kan. Ingen semester har jag tagit i sommar heller, men det lutar åt att ta ut lite i höst.

Många är det som har fått eller snart ska få barn. Bäbisar överallt! Man kan ju inte undgå att bli lite bäbissjuk:) Grattis till er alla!

Det blir nog inte mer för idag... Huvudvärken jag fick på vägen hem från jobbet gör sig påmind igen och jag ska nog försöka kurera den innan det slår ut ordentligt och blir migrän av det hela. Risen är stor känner jag!

RSS 2.0