Skjut inte upp allting!

För då kan man gå miste om saker och ting... Har i flera månader funderat på att åka till leklandet med Linnéa. Men nu går det inte. Det brann nämligen ner idag! Jösses! Hoppas verkligen ingen blev skadad. Verkligen trist att det är borta:(

Idag har Linnéa varit på dagis för gruppfotografering. Det gick bra, tror jag. Sen har vi varit på Rusta och så gick vi på stan en liten sväng. Linnéa somnade i bilen hem, så jag fick bära in henne. Tungt värre. Men sen sov hon 2 timmar till. Lite trött lillstumpan.

Tog hem vagnen från dagis idag, och sitter nu och funderar på om det ska bli regn inatt eller så. Vagnen står nämligen ute just nu, för det är rätt trångt i vårat förråd. Så jag vet inte om jag får in vagnen utan att behöva stuva om och ta ut saker... Vi får se hur vi gör.

"så länge det inte är migrän så tycker jag att det är genomlidbart"

Så mycket jag fick för att ha sagt det! Natten mot lördag slog migränen till och jag mådde pissdåligt hela natten och fram till kl 15 på lördagen... Sen blev jag bra och var så lycklig över det.

När jag nu mådde bra åkte vi och grattade Kimberly som fyllt 2 år och tittade på deras kattungar som bara är en vecka gamla. Så himla söta! Man får verkligen bita ihop och påminna sig om att man inte vill ha nån katt! Eller rättare sagt vill jag inte ha en katt som hårar. Ska jag ha en katt så ska jag ha en Cornish rex. Punkt! Jag tycker de är otroligt vackra med sitt siameseliknande utseende, har hört att de är supertrevliga och dessutom HÅRAR de inte! Men det blir nog inget sånt, inte än på ett tag iaf. Men OM.

Nog om det. Lyckan över att vara sig själv igen försvann rätt snabbt när jag vid 18 tiden åkte på ett migränanfall igen! Som tur var gick det över väldigt snabbt och jag var kry igen innan natten.

Idag har vi varit till Torsång och hämtat blommor, som vi får genom Tunabyggen. Det var trevligt men det känns i kroppen nu efter en dag med hårt slit av bärande och planterande.

Nu ska jag vila resten av kvällen!

Semester!

Nu har jag äntligen gjort sista jobbdagen! Och vilken dag sen. Har suttit på Romme Alpin från 8 till 19 idag och jobbat med kvalitetsredovisning och lyssnat på en massa snack. Drygt drygt, men god mat och lite flum så jag överlevde:P

Så nu har jag semester och det känns så skönt! Mindre skönt är att jag haft huvudvärk i 3 dagar nu... Det känns lite drygt, men så länge det inte är migrän så tycker jag att det är genomlidbart.

Hade tänkt natta Linnéa här på kvällen, men blev totalbrädad. Trodde jag skulle få mysa lute med henne när vi inte träffats på hela dagen, men hon ville bara ha pappa ikväll! De har väl gaddat ihop sig under dagen här:P

Nu ska jag bara ta det lugnt och fira min semester. Har tänkt försöka slänga upp nån bild på magen också, får se hur det går med det...

Oj, vart tar tiden vägen...?

Det är min fråga. Hinner ju inte med för fem öre.

Idag har jag och Linnéa skruvat ihop ett par av de nya stolarna (Det går tokfort här hemma.. eller inte). Den som tror att man inte kan ha med sig en knappt 2-åring när man skruvar stolar har fel. Gud så duktig hon har varit! Hon satte i nästan alla träpluggar själv och räckte mig skruvarna jag behövde. Nu ska vi bara skruva fast sittdelen när Fredrik har vaknat. Den stackarn har jobbat natt i natt och när han skulle hem ville inte moppen starta! De försökte fixa med den på plats men gick bet och han fick åka buss hem. Han gick inte å la sig förrän kl 10 i morse...

Just nu sover Linnéa också, och har gjort det i en dryg timme. Väntar på att hon ska komma tassande snart. Det fungerar bra med den nya sängen men det har inneburit lite ändrade kvälls rutiner, men vi tycker att det funkar. Det negativa är att hon kommer redan vid klockan 6 på morgonen och väcker mig. I morse somnade hon om i vår säng till 7 iaf, men jag klarar inte att sova så bra med henne brevid mig... Hon vaknar till så fort jag rör mig så jag måste ligga blixt-stilla vilket innebär att jag ligger och spänner mig..

Nej, nu ska jag ta tag i dagen, sen ska vi åka ned till Linnéas farmor och farfar där hon ska spendera natten pga diverse jobbkrångel i morgon.


RSS 2.0