Söndag

Så var midsommar över för detta året. Vi var hemma hos Sven och Eva och spelade brännboll och grillade. Trevligt som vanligt. Linnéa somnade innan vi skulle äta och sov genom hela kvällen, så jag hade det soft:) Jag var dock nykter och var glad för det dagen efter:P

Lilltjejen har äntligen börjat äta igen. Det är andra omgången på kort tid som hon helt slutat äta annat än välling. Jag misstänker att det kan ha varit så att hon haft ont i halsen. Så fort hon fått en större bit att svälja har hon spottat ut och vägrat ta mer. Nu har vi även skurit ner på vällingen för att försöka få henne att äta mer mat.
I morgon är det BVC och vi är lite nervösa inför vägningen, pga att hon inte ätit så bra. Jag misstänker att hon dalat på kurvan igen...

En olycka har hänt i buren nån gång under det senaste dygnet:( Knycket har brutit/stukat framtassen:( Jag hoppas han repar sig stackarn. Just nu sitter han i en liten bur som man inte kan klättra i och vilar sig. Han är pigg och äter utan problem, men jag har inte råkat ut för detta på en vuxen förut. Ungar brukar repa sig bra! Lillkillen har inte haft det lätt. Han heter igentligen Korpens Vingar, men borde nog döpas om till Olyckskorpen... Inte nog med att han föddes med svansknyck och inte lyckades bli såld pga detta, så råkar han nu ut för den här skadan:( Stackarn!

I morgon är det jobb igen. Helgen har gått för fort! Och huvudvärk har jag så det smäller om det. Hoppas jag mår bättre imorgon.

Bröllop, förkylning och 1-års kalas

Ja helgen tillbringades i Danmark på ett fantastiskt bröllop! Det var så fint och väl anordnat. Det hade spenderats pengar där kan jag lova. Synd var bara att jag var så fruktansvärt förkyld och inte på topp. Det hade nog varit ännu bättre ifall jag hade varit frisk. Just nu sitter jag och är så tvärtäppt som man bara kan bli! Är sjukt trött på feber, snor, nästäppa och ömmande kropp nu. Jag har nu varit sjuk i 2 veckor. Jag ignorerade det hela veckan och jobbade ändå. Det var mycket stress inför Danmark och Linnéas födelsedag att jag inte hade tid att vara sjuk. Det är väl smällen som jag fått ta nu efteråt istället. Så jag har varit sjukskriven den här veckan... Men på måndag får jag så lov att vara frisk igen! Det var väl lite tur ändå att jag blev sjukskriven nu, då Fredrik hoppat på studsmatta och fått ryggskott, så jag har fått vara hemma och ta hand om Linnéa också.

Sen har vi även firat 1-års kalas här hemma! Tänk att vår lilla tös har funnnits med oss i ett helt år! Det är helt ofattbart. Lillstumpan fick tårta, ballonger och presenter:)

Nej nu orkar jag inte sitta här och kippa efter luft längre, utan nu blir det nässpray- Igen...



Mina underbara älsklingar ligger i soffan och myser:)


RSS 2.0