Personlighetstest

Gjorde ett test. Stämmer rätt bra faktiskt:) Mitt yrkesval fanns även med.

http://se.41q.com/typ.41q?p=23682634

Advent

Så var det advent igen snart. Igår åkte Fredrik och Linnéa ner på stan och handlade och tog foton av Linnéa(gratis fotografering på ICA Maxi), medan jag stannade hemma. Det var en konstig känsla att vara ensam hemma. Linnéa brukar ju vara hemma med mig! När jag är ensam annars är jag antingen ute på nått med hunden eller och tränar. Så vad gjorde jag då när jag var ensam? Jo städade! GRUNDLIGT. Hmm inte det roligaste, men behövligt. Jag städade och adventspyntade. Tyvärr hann jag inte klart och idag har jag haft fullt upp med annat. Så jag satsar på att bli helt klar i morgon.

Idag har jag varit på stan och kupolen och shopat lite:) Lite julklappar, några bodysar på rean och lite saker till mig själv. Mestadels hårproduker faktiskt. Jag är sjukt less på mitt hår! Det är helt ur kondition. Nog för att det varit hemskt förut, men nu är det extremt! Så nu har jag tänkt att försöka mig på nya banor. Nämligen balsammetoden. Får se om det fungerar och om det är nått för mig:)

Väl hemma blev det lite lunch, en långpromenad och städat i hallen. Till middag gjorde vi tacos. Det var supergott!

Linnéa har varit gnällig i några dagar och idag var hon så där tröstlöst ledsen igen:( Det enda som fungerade var att stoppa henne i vagnen och ut och gå. Men men, både hunden och jag behöver röra på oss så det är väll bara bra:)

Sov gott tottarna:(

I måndags var det dags. Men jag fick inte åka in med en - utan tre råttor!:( De var otroligt tungt att ta beslutet, men väl hos veterinären kände jag att jag gjorde helt rätt.

Äng skrev jag ju om tidigare. Hon behöll dock livsglädjen och var otroligt pigg trots tumör och avmagring.


Nikolaj rasade i vikt och rosslade som en kaffebryggare.


Det jobbigaste var att Lisen helt plötsligt blev dålig. Jag är rätt säker på att det var en hjärntumör - då hon blev vinglig, ramlade omkull, ena ögat "rullade" lite bakåt och en tand växte med rasande fart.


Så nu är det bara 4 råttor kvar:(

Sov gott tottarna


Quiz

Emilia hade gjort ett så jag ville också göra ett:)

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811201640455994&a=1&&

Massage, träning och kötbullar

Dagen började med att jag och Linnéa åkte på babymassage. Det var som vanligt trevligt och Linnéa njöt i fulla drag. Efteråt handlade vi lite och sen svängde jag förbi jobbet för att prata en sanbbis med Sara. Tänkte att jag lika gärna kunde svänga in istället för att skicka sms. Men Sara var upptagen med massagevila, och jag fick snällt vänta på henne:) Det resulterade i att vi blev sittande  där och tjötade i en timme:P Men tillslut var Linnéa så trött och jag började bli bra hungrig, så då åkte vi hem.

Vid 16.30 åkte jag och Sara och tränade. Det var ett puls/medel pass och vi har bara kört bas hittills, så det blev lite jobbigare:P Men det var roligt! Väl hemma igen tror jag att jag råkade ut för en endofinkick eller nått. Jag tog hunden på en promenad innan jag slängde mig i duschen, och sen ställde jag mig och stekte köttbullar - hemgjorda köttbullar! De blev jättegoda. Och inte nog med det så diskade jag upp och snyggade till det i köket också. Sen dog jag i soffan! Slappade framför hundcoachen och sen slog jag Fredriks rekord i ett ordspel:P Hihi. Ska bli roligt att se när han upptäcker det. Då måste han antagligen spela tills han slår mig igen:P

Nej nu lockar sängen allt för mycket!

En suddig bild på godingen:)


teater

Gårdagen blev en hektisk dag. För det första var jag halvt död när klockan ringde på morgonen, då en viss liten fröken fräken legat vaken halva natten och pratat och pratat. *suck* Men jag tröstar mig med att hon inte är ledsen iaf:)

Memllan 10 och 12 var jag på hundkurs. Det gick sådär... Aska tog första pinnen och slutet på spåret, men därimellan hände nått och hon missade mittenpinnen. Men men. man kan ju inte vara bäst jämt:P

Jag fick tacka för mig och åka hem och byta om innan det var dags att slänga oss i bilen för att åka förbi kupolen och handla födelsedagspresent och sen åka till Grycksbo för att gratta Hugo. När vi sitter i bilen känner ag hur det luktar bajs... Åh nej! För att spara tid springer Fredrik in och köper presenten (en bok) och jag stannar i bilen och byter bajsblöja:P
Det hela gick ganska smidigt ändå, och vi lykades komma i tid!

Vi fikade tårta, munkar och kakor innan det var dags att stressa vidare igen. Fredrik skulle på preminären för teatern som han gjort musiken till. På vägen hem kom jag på att jag gärna också ville se hur det blev. Jag har ju fått stå ut med att lyssna på låtarna ett PAR gånger jag med:P Så vi ringde Conny och Leila, och visst fick hon vara där under tiden:)

Så det blev snabbt hem och Fredrik duschade. Sen iväg och lämna Linnéa. Hon började gråta när vi var på väg ut, men det hade vi inte tid med:P

Teatern var bra för de förutsättningarna de har. Låtarna är ganska svåra att sjunga så jag tyckte de gjorde det bra. Det var även lite misstag från både ljudet och scenarbetarna, men det gjorde inget:)
Fredrik stannade efteråt och åt tacos och grejer. Jag åkte till Conny och Leila, då Linnéa då sov. Hon hade fått en riktig gråtattack under tiden hon var där, men de tyckte det hade gått bra ändå. Linnéa hade inte sovit mer än en halvtimme på dagen, och ganska dåligt på natten, så jag förstår henne.
Där blev jag sittande mycket längre än vad vi trott från början, då det tog en evinnerlig tid innan maten serverades tydligen. Tur var det att  jag blev bjuden på smörgåsar. Annars hade jag nog kollapsat:S

Så idag tänkte jag ta det betydligt lugnare. Det enda jag har inplanerat är en behövlig dusch!

lång tid

Hmm nu var det ett tag sen jag skrev! Det har hänt en hel del, men det orkar jag inte skriva om.;)

Idag var Emilia, Erik och Anders här. Det var jättetrevligt och jag hoppas att de kommer göra fler visiter neröver:)

Linnéa växer och är allmänt söt. Hon har en bra period nu, då hon skrattar åt allt och alla. Jag bara vänta på att det ska vända och hon ska bli ledsen igen.

Jag var på kursen med Aska idag igen, och ledaren tyckte vi skulle satsa på att tävla i februari. Huga så hemskt! Men jag ska fundera på det.

Nä hepp. Sängen snart kanske

RSS 2.0