sol, glass och bad

En härlig sommardag med andra ord. Jag och Linnéa tog oss iväg och köpte glass på stan idag. Vi hade en mysig förmiddag tillsammans. Glass och lek i lekpark. Sen åkte vi hem och åt lite lunch och vilade, innan vi packade in hela familjen i bilen och åkte till farmor och farfar. Väl hemma därifrån tog vi fram den lilla polen och Linnéa badade en stund:) Vi konstaterade rätt snabbt att vi får lov att köpa en större pol till henne. Men som sagt så var hon rätt nöjd ändå!

Vårat lilla badmonster!




Vecka 39+2 nu. 4 dagar till bf... Väntar och väntar. Det får gärna bli dags nu. Men det kommer säkert dra över 2 veckor denna gången. Med Linnéa hade jag "inte tid" att föda barn. Ville få badrummet klart först, och förnekade hela tiden att det kunde ske när som helst. "nej, nej, det kommer dra över en vecka- minst" Nu när jag vill att det ska sätta igång, kommer jag antagligen få vänta!

Så här ser jag ut iaf




2 åringen

Grattis till mitt hjärta som fyller 2 år idag! Hon började dagen med att komma in i vårat sovrum och hittade dockvagnen som stod där. Så hon började leka med en gång. Hade inte tid att försöka väcka mamma inte. Hörde ju dock när hon kom så jag klev upp jag med.


bild

Jag lovade ju en bild på magen för några dagar sedan, och jag har inte glömt det. Bara inte tagit tag i det :P

Här kommer iallafall en bild på magen vecka 36+0.



Det närmar sig nu. Bara 4 veckor till bf. Får se när bebis tänkt titta ut:)


Idag har jag och Linnéa varit till Mellsta. Vi hade en toppenförmiddag och jag svär ännu över att inte lyckats ta med mig kameran! Vi tittade iaf på djuren, köpte glass och lekte i lekparken. Linnéa skötte sig så himla bra hela tiden och följde med utan protester när vi skulle hem sen. Så skönt med dagar när man slipper bråka eller springa efter hela tiden! Hon skötte sig klockrent inne på affären också. Trots att hon var hungrig och trött.
Efter lunch och vila åkte hela familjen till farmor och farfar. Där träffade vi Tina, fikade och sen blev det grillning. Mums mums och skönt att slippa laga middag.

RSS 2.0