Ännu en vecka

Ja ännu en vecka har gått. Den här veckan har dock varit bättre än förra. Jag kämpar på med mina inskolningar och det går mycket bättre nu:) Försöker nu glömma att jag har ännu en inskolning som drar igång på måndag...
Tyvärr har jag en oroväckande känsla i halsen. Så jag åker nog på förkylning nu. Hade hoppats på att slippa den, men det är väl omöjligt när det kommer nya barn till jobbet.

Här hemma har jag lagat mat och dammsugit sedan jag kom hem. Kvällen bjuder sedan på Sagan om Ringen och kräftor! Mumma! Resten av helgen får vi se vad som bjuds. Det blir iaf en tur till Kupolen i morgon och mer Sagan om ringen-filmer.


Ingen kamera!

Helgen har varit bra och jag och Linnéa har gjort en hel del. Men har man tagit med sig kameran när man för en gångs skull gör nått roligt? Nej! Har glömt den hemma hela helgen...

I går var iaf jag och Linnéa nere på stan och gick först på europeisk matmarknad. Där köpte vi oss 4 bitar svindyrt engelsk godis. Det smakade okej men var inte värt det priset. Men nu har vi provat det:) Efter marknaden styrde vi kosan mot närmaste korvstånd och tog oss en varsin korv med bröd till lunch. Linnéa åt ändarna på korven och brödet:P Efter vår stadiga lunch gick vi till Liljeqvistska-parken för att fira barnens dag. Där fick Linnéa en ballong, som var jätteroligt! Sen tog vi ett varv på loppisen och fyndade träklossar och "mönster-klossar" (sådanna som man stoppar rätt form i rätt hål) Dessa förpackningar kostade hela 10 kronor styck! Det fanns verkligen allt på loppisen, och hade jag haft bärhjälp hade jag kunnat köpa mycket mer!
Innan vi åkte hem tittade vi på karusellerna sen somnade Linnéa i vagnen. Jag stod emot frestelsen att köpa kaffe och munk och gick istället och handlade innan vi styrde kosan hem igen.
Eftermiddagen spenderade vi ute på gården och lekte. På kvällen var lilltjejen så övertrött (hon sov bara en halvtimme på hela dagen) att hon skrek som en galning och tillslut somnade snyftade av utmattning:( Natten blev lite orolig den med.

Idag vaknade vi 6.40... Tack för den sovmorgonen en söndagsmorgon:P
Efter frukost och hundpromenad med vagnen packade jag och Linnéa in oss i bilen och åkte till Mellstaparken. Där tittade vi på getter, kaniner och höns. Det var spännande tyckte Linnéa. Sen fikade vi lite mellanmål och lekte i lekparken.
Nu är vi hemma igen och har ätit lunch och Linnéa har somnat. Hoppas hon sover bättre idag så hon förhoppningsvis inte är lika ledsen ikväll som hon var igår.

effektiv

Ibland får jag energi från ingenstans och blir helt plötsligt effektiv! Idag var en sådan dag. Efter en lång dag med inskolningar och ny personal cyklade jag backarna upp och ställde mig och kokade saft! Den blev mumsig! Samtidigt som detta han jag med att förbereda middagen, diska upp, få besök och dricka kaffe. Effektiv! När saften var klar och besöket hade åkt hem lagade jag middag. Det blev ost-schnitzel, råstekt potatis, bea och sallad. Det var mycket gott! Fast Linnéa höll inte riktigt med. Hon var nog rätt glad att vi åt så sent att hon fick välling rätt snabbt inpå:P Efter maten läste jag och och Linnéa lite innan jag duschade henne och nattade. När hon var i säng diskade jag upp efter middagen och plockade undan på golvet. Sen tog jag och Aska en timmes promenad.
Så nu har jag kraschat i soffan med datorn i knät och kommer nog inte göra så mycket mer idag. Känner mig nöjd med mig själv, och hoppas jag kan få fler av dessa dagar!

En bild säger mer än tusen ord

Ja jag orkar inte skriva nått så en bild får pryda bloggen idag:)


RSS 2.0