Doris

Idag somnade musen Doris in i ett hörn av buren. Hon hade 2 tumörer som började ta över hennes kropp och det känns skönt att hon har somnat in nu. Sov gott underbara Doris!

Några halvkassa bilder på Doris. Saknar hennes krull.

 


För övrigt har jag jobbat samt varit på MVC, biblioteket, försäkringskassan och Tunabyggen idag.

På MVC gick det bra förutom att de kom på att mamma har diabetes och att jag då måste in för en glukosbelastning. Det innebär att jag måste fasta från kl 20 på kvällen och sen in och dricka nått äckligt sött för att sen sitta i väntrummet i 2 timmar. *suck* va roligt! Men i övrigt såg allt bra ut. Jag har gått upp 6 kilo hittills.

Hos Tunabyggen skrev vi på hyreskontraktet för lägenheten:) Ska bli skönt att flytta! Även om det är jobbigt också:S


24+1

Idag är det 24+1. Det har spännt och gjort ont några dagar, så det kanske växer. Så här ser magen ut just nu iaf;)

  



Idag har vi varit på Ikea med jobbet. Har handlat en hel del till avdelningen. Det är slitsamt att starta upp en förskola vill jag lova! I morgon ska jag ringa runt till en massa föräldrar och skruva ihop möbler m m.


Nytt jobb

Så har man börjat på sitt nya jobb. Började igår och vi kämpar på. Det är inte lite att tänka på när man ska starta upp en förskola!:S Idag har vi skrivit upp massor med möbler, leksaker o dyl och kontorsmaterial som vi ska försöka få iväg beställningen på i morgon. Tanken är att vi ska åka till IKEA i morgon också för att inhandla lite saker. Förhoppningsvis iaf. Vi kom på idag att vi inte fått kontokortet än, så vi vet inte riktigt hur vi ska göra.

Magen har varit ond med mig ett par dagar... Den växer väll igen. Sist jag mådde så här sa det pang och så hade magen vuxit massor. Får se om det syns nån skillnad i morgon när jag tar nya veckobilder;)  

Mera mage:)

Här kommer mer magbilder.:D 23+0 idag

  

Biljard

Idag blev en riktigt trevlig lördag. Vi började med att hälsa på svärföräldrarna, och där var även Sara och Pär. Vi bestämde oss för att köpa pizza och äta tillsammans - vilket var ytterst trevligt! Efteråt tittade vi på bilder från Thailand och avundades svärföräldrarnas resa. Sen packade jag, Fredrik, Sara och Per in oss i bilen och åkte och spelade biljard. Det var superkul att komma ut och göra nått! Känner inte så många i den här stan...

Nu blir det nog sängen snart. Är trött som vanligt:)

22+0

Idag är det 22+0 :)

  

semlor

Idag har jag ätit semla! Det måste man ju göra denna dag:P Okej jag har redan tjuvstartat och ätit innan, men men. Har jobbat idag och barnen har varit snälla hela dagen! Helt otroligt:)

I helgen var jag på utställning. Fick bara med mig 2 råttor tyvärr. Nikolaj rosslar och Elsa har fått tumör. Blev så otroligt ledsen över Elsa!:( Hon är så fin och go! Det är så orättvist!
Men det gick bra för råttorna jag hade med iaf. Didrik vann seniorhane klassen i Pet och blev BIS1 och fick clearround. Limerick fick tyvärr AB för ett färskt sår, men gick till final i agility A. Men där bestämde hon sig för att matte var otroligt tråkig att vara med just då:P

Det är full rulle i magen:) Det sparkas i tid och otid nu:) Så häftig känsla! Igår såg jag för första gången sparkarna på magen också:D

RSS 2.0