Så var dagen till ända...

Äntligen- har jag lust att säga. Den här dagen har jag inte varit på topp. Sov dåligt under natten och lyckades inte få nån riktig sömn på dagen heller. Bara somna till för att sen vakna igen... Så jag har mest varit sur känns det som.
Linnéa har kört sitt rejs och inte lyssnat någe vidare. Drygskåp! Nu sover hon äntligen efter en timmes nattning. Fattar inte varför det börjat ta så lång tid att få henne att varva ner igen. Det blev bättre när vi drog ner lunchsovningen till 1 timme, men nu är det samma lika igen. Lite tröttsamt i längden tycker jag. Hoppas det blir bättre när hon börjar på dagis igen och får lite mer rutin och lek på dagarna igen.

äh slutgnällt för idag.

I morgon kommer mina föräldrar och det blir roligt! :)

Säterdalen

Igår var hela familjen till Säterdalen. Vi åt lunch och Linnéa lekte i lekparken. Vi hade tänkt kolla in fäboden också, men vi kände att det räckte efter all lek i parken:) Så vi åkte hem och vilade hela familjen.


Linnéa mumsar glass efter maten




Emelie myser i vagnen




Lek och skoj :)


Emelie

Så har hon äntligen kommit vår älskade Emelie. Hon föddes den 11/7 KL 18.50 var 52cm lång och vägde 3360gram.

Förlossningen gick jättebra! Blev igångsatt pga minskade fosterrörelser och minskad mängd fostervatten. 7 timmar senare var hon född. (36 timmar med Linnéa) Klarade mig med värmekuddar och lustgas. (Bad och lustgas med Linnéa) Krystade i 10 minuter (3 timmar med Linnéa) Och klarade mig helt från bristningar. (En liten bristning som ej behövde sys med Linnéa) Helnöjd!

Lycklig mamma



Stolt pappa!



Linnéa träffar sin syster för första gången:)



Emelie:)


en vecka över tiden

Så har man gått över en vecka idag. Väntar och väntar på att det ska sätta igång. Vi blev ganska lurade igår. Hade regelbundna förverkar i flera timmar och vi gick länge med förhoppningen om att det skulle dra igång på allvar när som helst. Det började lika som när det drog igång med Linnéa. Dock avstannade allt fram emot kvällen. Trist trist. Idag har jag inte kännt nått större heller. Så jag får nog ställa in mig på att det kan bli igångsättning denna gång. Jag vet att det är dagar kvar att spela på, men det känns bättre att ställa in sig på det ändå. Så blir jag bara glad om jag slipper.

En bild på mig och min underbara tös!


Hej Bebis!

Kan du tänka dig att komma innan fredag? Det skulle underlätta för oss...

bf+1

yes så har man börjat den extremt tråkiga perioden med att ha gått över tiden. Dessutom är det 30 grader varmt i skuggan. Så ni kan ju gissa hur glad jag är i värmen :P Nej då, det är inte så farligt med humöret ännu. Men varmt är det! Är lite dålig på att komma ihåg att dricka också, men jag har en sambo som påminner mig ganska bra. Får så himla lätt huvudvärk i värmen annars.

RSS 2.0