Ny säng

Lillskruttan har nu sovit i sin nya säng för första gången. Det blev en del springande under kvällen, då det var sååå roligt att klättra ur den som man ville :P Men nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna. Det känns otroligt konstigt att min lilla lilla flicka ska sova i en så stor säng. Blandade känslor och vi (läs jag:P) velade mycket fram och tillbaka hur vi skulle göra med säng igentligen. Ett tag var jag helt inställd på att ha 2 spjälsängar, men ändrade mig tillslut. Vi ville byta sängen ett tag innan bebisen kommer också. Vill ju inte att hon ska tycka att bebisen tar hennes säng. Så nu står spjälsängen på högkant inne i vårat sovrum så länge. Ska fixa till den lite inför den nyas ankomst. Linnea har gnagt bort färg på den :P

Igår var vi till Ikea för att inhandla det sista vi behövde till sängbytet och passade även på att köpa nya stolar till köksbordet. Så idag ska jag kanske roa mig med att skruva stolar. Men jag måste prioritera tvätten samt lite jobb inför ett utvecklingssamtal i morgon. Sen vill jag ut i solen och utnytja det härliga vädret. Skulle behöva dona lite ute, men får se vad kroppen tycker om det. Vissa dagar känner jag av graviditeten mer än andra. Vissa dagar klarar jag knappt av att ta på mig kläder stående och andra mår jag hur bra som helst.

nerkissad säng och solsken

Min dag började med en skinande glad dotter som står i sängen utan blöja och pyjamasbyxor på sig! Av blöjan att dömma (som var nästan torr) har hon sovit sådär under natten... Sängkläderna var dock inte lika torra som blöjan. Så jag har tvättat och haft mig här på morgonen. Som tur var klarade sig kudden och nallen iaf. Så hon kunde sova nu efter lunch:P Min tvättmaskin börjar bli knäpp. Den vill inte centrifugera som den ska, vilket gör att torktumlingen tar längre tid. Hmm, nån som har nått förslag på vad som kan vara fel?

När vi slängt in allt i tvätten och ätit frukost gick vi ut i solen:) Det är superväder idag, och Linnéa lekte hur bra som helst här ute medan jag tvättade av staketet den värsta smutsen. När jag kommit halvvägs inser jag att jag antagligen får ångra detta när pollensäsongen sätter in. Men strunt samma... Jag gjorde klart iaf:)

Nu har vi ätit lunch och Linnéa sover. Hoppas hon tänkt göra det en stund till så kanske jag hinner med en powernap på soffan. Sen är det nog dags att dra upp min älskade sambo som inte mår så bra idag:P

det händer lite med magen :)



RSS 2.0