Magen

Nu har jag tagit mig i kragen och tagit lite bilder på magen. Idag är det 20+6:)


Suck

F har börjat röka igen, och jag är inte glad! Varför ska han nödvändigtvis ge upp allt som han kämpat för?! Fattar inte hur man tänker. Jag är inte glad över att få tillbaka en stinkande pojkvänn igen. Han kommer inte nära mig om han rökt nu. Hatar lukten! Och för att inte tala om blandningen av rök och tuggummi... Usch! Det finns väll ett litet hopp om att han inte ska börja helt, men om han kommer hänga i studion så blir det så, det vet jag!

Magen växer och jag blir tröttare och tröttare. Har börjat med järntabletter, men det verkar nästan som att jag blir tröttare av dem:P

Har även fått jobb! Vikarierar just nu på fritids, men har även fått tillsvidare anställning på en nyöppnad förskola. Så där börjar jag den 18 feb. Väldigt skönt att ha nånstanns att komma tillbaka till efter ledigheten.  Får se hur länge jag klarar att jobba bara.

Ska ta mig i kragen och ta ett kort på magen ikväll.

Utflyttningsdags

Snart är det dags att flytta ur lägenheten. Håller på att packa och städa för fullt. I morgon kommer en inspektionsnisse som ska kolla lägenheten. Vilket betyder att jag får veta hur mycket jag måste betala av allt som djuren har förstört :( Det är söndertuggade tapeter och en sönderskrapad dörrkarm... Räknar med några tusen tyvärr... Inte roligt!

På onsdag kommer mamma och pappa och hjälper mig med flytt och städning. Är tacksam för det iaf. Och på fredag gör jag sista dagen i skolan! Woho färdig lärare snart!

Magen växer men det syns inte så mycket än. Jo lite syns det men jag tycker det borde göra mer. Har ju snart gått halvtid :)

RSS 2.0