Lördag

Veckorna bara springer förbi och det är nu helg igen. Jag och Linnéa tog oss ner till Kupolen och tog en fika med Anders, Tim, Ulf, Linn, Miranda och Englali. Det var mycket trevligt och borde göras oftare! Efter kupolen åkte vi och hämtade Fredrik och drog på 4-års kalas. Det bjöds på korv med bröd, som jag hoppade över. Hade ätit en sjukt god wrap på kupolen och var hur mätt som helst. Men korven uppskattades av både Linnéa och Fredrik :)

det bästa...

är att slicka skålen!


Semester och sjukdomar

Förra helgen skulle jag och Linnéa åka upp till Hede, men vad händer inte då?! Jo jag blir magsjuk och vi ställer in resan. Bestämde då att vi skulle åka i helgen som var, vilket vi faktiskt gjorde. Vi åkte på fredag eftermiddag. Fredag kväll blir Linnéa sjuk. Diarré och feber. Yeey! Hon har inte velat äta något sedan i fredags- förutom välling. Pratade med VC idag och kom fram till att vi avvaktar ett par dagar till, eftersom hon åtminstonde får i sig vällingen. Hon har även klagat på ont på tungan och hon har blåsor. Lilla skruttan! Troligtvis förkylningsblåsor. Så BVC blev inställt idag. Hon kan inte ta vaccinationssprutan när hon mår på det här viset.
Själv har jag varit på MVC och tandläkaren på förmiddagen. Bebisen mådde bra och allt ser bra ut. Tandläkaren gick över förväntan! Jag har inte gått på 5 år och brukar alltid ha hål så jag fruktade det värsta. Men inte ett enda hål! Blev så himla lycklig! Hon tyckte även att det var onödigt att jag skulle komma en gång per år, så det blir var 24:e månad. Gött!

Nu ska jag äntligen få äta lite lunch. Är så hungrig men var tvungen att vänta en timme efter tandläkarbesöket. Senare idag blir det akupunktur. Restrerande tid av dagen ska jag försöka få Linnéa att dricka så mycket som möjligt...


RSS 2.0