blev inge jobb

Nej det blev inge jobb för min del i morse. Kände mig fortfarande rejält krasslig när jag vaknade så jag blev hemma. Men i morgon ska jag iväg iaf. Hur jag än mår.

Här hemma har jag iaf blivit underhållen av min söta dotter. Vem blir inte friskare när man ser en snart 1 år och 5 månader unge stå och öva på att hoppa! Det är för gulligt:) Hon ser så lycklig ut när hon håller på. Som om hon har hoppat minst en meter högt:P Men det dröjer nog inte så länge innan hon kan det också. Hon kan ju göra kullerbyttor. Det tycker jag är lite imponerande.
Hon har även kommit på att hon ska snurra idag. De första gångerna snurrade hon och sen dråsade hon iväg som om hon vore på fyllan. Mamma och pappa hinner få hjärtsnörp av att se alla hundratals (okej jag kanske överdrev lite:P) vassa kanter som finns innan hon landar på golvet. Andra eller tredje gången dråsade hon på ändan och sen fortsatte hon att ramla fast hon satt ner. Lite läskigt faktiskt! Det tyckte både hon och vi, så hon ville ha lite tröst innan hon kastade sig in i leken igen. Men sen hade hon fattat galoppen och nu kan hon snurra och stanna och balansera upp sig innan hon fortsätter med livet:P

Söt nöt!

soft söndag

Idag har jag en riktigt soft söndag. Jag sitter fortfarande i pyjamas och myser. Linnéa sover och vi har ätit lunch. Resten av dagen kommer bestå av gårdsmöte och byte till vinterdäck. Så jag ska snart ta mig i kragen och klä på mig. Har varit förkyld hela helgen, och är det fortfarande, men jag mår inte lika dåligt längre. Förhoppningsvis kan jag jobba i morgon. Får se hur dagsformen är. Halsen gör ont, huvudet värker och jag har haft feber. Om jag har det nu vet jag inte. Känns inte så iaf.

Igår trotsade jag förkylningen och gick på teater. Crona var barnvakt, vilket var snällt:) och Vi gick på Good Night Sweethart. En musikalteater. Fredrik fixar ju ljudeffekterna till dem så vi får gå gratis på deras shower. Mycket bra var det. De ger verkligen gärnet och utstrålar så mycket glädje. Men min hals gjorde fruktansvärt ont och jag var väldigt trött vid pausen...

Nej garderoben nästa:)

bra jobbdag!

Idag har jag faktiskt haft en bra jobbdag. För en gångs skull känner jag att jag hunnit med lite under dagen och känner mig nöjd nu när jag är hemma. Jag har inte haft en sån dag sedan inskolningarna började i augusti. Det har verkligen tagit på mig detta. Det är fortfarande lite jobbigt, men det blir bra tillslut.

Just nu sitter Linnéa i badet. Över en timme för tidigt idag. Hon var så trött så trött att vi inte klarar av att ha henne vaken längre. Så hon får gå och lägga sig tidigt idag. Får se när hon tänkt vakna i morgon. Inte före 8 hoppas jag på:P

Det är inte bara Linnéa som är trött. Även jag håller på att trilla av stolen av trötthet. Plus att jag har blivit förkyld igen. Ska kurera mig i helgen och hoppas på att bli bättre.

höst

Hösten har krypit sig på märker jag. Jag fattar inte att tiden går så fort Det står inte på förrän det är jul.
Det är söndag och livet är så där allmänt skönt just idag. Jag sitter med en kopp kaffe och surfar, Linnéa vilar lite då hon var lite trött. Fredrik sover för fullt. Får väl så lov att väcka honom snart. Imorgon drar ju vardagen igång igen och han måste kliva upp tidigt. (I hans värld iaf:P) Vi har en förbaskad tur med vår dotter. Hon kunde inte vara snällare när det gäller sovvanor tror jag. Vi är fruktansvärt bortskämda! Hon badar/duschar kl 19 på kvällen, sen välling och läsa saga, borsta tänderna och sen ligger hon och oftast sover hon kl 19.30. Sen sover hon hela natten till kl 8-9 nångång. Vi njuter av varje natt som vi får ha det så här bra. Vi bara väntar på att det ska ändras!
Trots detta underbara barn som låter en sova på morgonen känner jag mig lite trött. Fats inte så trött som jag gör på vardagarna när jag jobbar iof. Jag har fortfarande inskolningar som tar musten ur mig. Men jag ser en förbättring vilket är skönt! Snart kanske vi kan få en fungerande verksamhet igen:)

Jag undrar vad resten av dagen kommer att bjuda på? Vädret är inte det roligaste men man kanske borde leta sig ut och få lite luft ändå. Den stackars jycken har inte varit på nån riktig långpromenad på hela helgen. Tänk om man kunde lura ut hela familjen på en promenad! Fast det är väl för mycket begärt:P

Nej om man kanske skulle utnyttja den ensamma tiden och göra nått vettigt innan alla vaknar.

RSS 2.0