Badat

"Idag har jag badat i Askas vattenskål!" Fler bilder finns att se på bilddagboken


Råkat baka igen...

Hoppas... Nu har jag råkat baka igen. Det går av bara farten:S Det blev en kladdkaka med chokladfrosting på. Hade kvar frosting från cupcakesen. Så nu skulle jag önska att nån ville komma och hjälpa mig att äta upp den här i helgen!





Bäbisarna är nu 10 dagar. Den här bilden är tagen igår:)


Första bilden

Första bilden på de små liven:)


Det piper i bäbisburen!

Nu är ungarna födda. Har nyss vågat lyfta lite på huset och kolla på dem:) 10 stycken små knoddar fick jag till när jag räknade lite snabbt. Det såg ut som de hade mat i magen, och Nectar ligger inne hos dem hela tiden. Oooh så roligt det här är:) Nu hoppas jag att det går fortsatt bra!

Tidigt...

Så var man uppe och skuttar tidigt som attan. Hmm eller skuttar och skuttar... Linnéa tyckte absolut att vi hade sovit färdigt redan vid 6 idag. *suck och pust* Men vad gör man. Det är ju bara att kliva upp. Dricker just nu kaffe och börjar komma igång med mig själv.

Jag  är så sjukt less på att vara förkyld nu. Det tar om exakt hela tiden. Nu har jag en hemsk hosta att dras med... Har nu varit sjuk i över 2 månader. *morr* Längtar efter träningen något otroligt, men i den här takten så lär jag inte komma igång innan kortet på friskis och svettis går ut.

Idag står tvätta och städa råttburar högst på prioriteringen.

energikickar

Ja tänka sig. Jag har haft värsta energikickarna de senaste dagarna och har varit hur hurtig och effektiv som helst. Bakat, lagat mat, dammsugit, pysslat med råttorna, lekt med Linnéa, diskat ja massor. Plockade till och med fram grejer för att sy lite hängmattor här på kvällen, men insåg att vi har på tok för dålig belysning i den här lägenheten. Vi har bara lampor i taket i hallarna. Det är så dumt att uttagen sitter på väggen... Detta resulterar i att vi inte har några lamor med så lång sladd och det är extremt fult med en sladd som hänger i taket! *morr*

Idag är det dag 21 på Nectars dräktighet. Väntar med spänning här hemma. Ungarna kan komma när som helst nu!

Nej nu ska jag göra en macka, sen blir det nog att slappa framför tv:n eller med en god bok.

Alla hjärtans dag cupcakes!

Min nyaste fritidssysselsättning:P Men bilderna gör sig inte rättvisa. De är mycket finare i verkligheten:P Speciellt den röda färgen! Den är rosa igentligen. Har inte smakat dem än men hoppas de smakar bra. Måste hitta nån att bjuda också, för jag kan inte sitta och smälla i mig allt själv:P Förra vändan gjorde jag chokladmuffins med rosa frosting och strössel på:)


förlovning och magsjuka

Jajjemensan! Nu är vi förlovade:) rättare sagt var det den 28:e januari som det skedde. Men vi fick ringarna i fredags, så då bytte vi ringar. Den är så fin:D

Mindre kul är att Linnéa har åkt på magsjuka. Igårkväll spydde hon ner sängen och det sprutade bokstavligen ur henne. Och inte bara munnen då:S tvättade henne, bäddade rent och hon somnade. Några timmar senare var det dags igen. Tvättas och byta sängkläder. Lilla skuttan. Sen dess har det iaf varit lugnt på kräksfronten. Nu har hon "bara" diarré. Hoppas hon blir bra snart, och att vi slipper åka på samma sak!

En annan sak jag gjorde idag var att skicka iväg papprena till skattekontoret om byte av efternamn. Jag har tänkt på att göra det ända sen jag fyllde 18 år. Och nu slog jag slag i saken! Så snart heter jag Annica Strömstedt;) Det är det namn som mamma hade innan hon gifte sig.

Känner att det blir lite korta berättelser om allting, men känner mig rätt trött efter natten och dagen. Så snart ska jag nog sova. Men först ska jag pussa på min sambo lite;)

Fast lite bilder måste vi ju ha!

Ringen


Linnéa är piggare och äter lite blåbärspuré


Visar upp sina 2 tänder:)

Jag blev utmanad

Jag blev utmanad av Emma.
Såhär går det till: Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 och välj bild nr 6. Lägg ut denna bild på bloggen och skriv lite om den. Utmana därefter 6 stycken nya och länka till deras sidor.



Det här är Limerick. Hon är en topaz eubk hona som är stor och fin. På bilden är hon inte så gammal, men i dagens läge väger hon närmare 500 gram. Hon finns ännu kvar här hemma och jag hoppas hon tänker göra det ett tag till:)

Jag utmanar:

Kicki
Linda
Sara D
Evelina
Frida
Sandra H

ja jisses...

I måndags efter jobbet tillbringade vi 6 timmar på akuten... Skoj! Inte! Linnéa tappade färgen igen... Hon har gjort det en gång förut, men då åkte vi inte in. Men den här gången gjorde vi det direkt för att de skulle kunna ta prover. Hon blev inte lika blek och slö som förra gången, och proverna visade inget annat än att hon var frisk. Läkaren kunde inte exakt säga vad det berodde på, men han gissade att det sätter sig på "vad det nu hette" systemet (Det som gör att man blir blek) när hon blir förkyld och påverkad av det. Såvida det inte kommer extremt ofta och symtomen förändras så kunde vi ta det lugnt. Så vi tar det lungt. Hon är så pigg och glad så jag är inte orolig. Så vi kom hem vid 23.30 och då åt vi årets första semla innan vi gick och lade oss:P

Igår var jag på bio med Sara. Vi såg Australia. Den var bra faktiskt. Fast jag trodde den var slut flera gånger innan riktiga slutet kom:P

Det har brunnit här på Gös Eriks... En kvinna omkom i branden. Så jag och Linnéa var på ett möte idag angående detta. Polisen, räddningstjänsten och tunabyggen var där och informerade och svarade på frågor. Det var ett bra möte och man fick lite svar på frågor som snurrar i huvudet. Nu tänker då jag införskaffa en brandsläckare. Ska ta och ringa försäkringsbolaget och se om man kan få en till bra pris via dem. Jag fick även svar på varför det var så kallt i lägenheten i morse och varför elementen är av. Det var också på grund av branden. Så i morgon ska jag ringa felanmälan och be dem komma och lufta elementen så vi får nån värme igen. *brrr*

Jobba

Idag ska jag jobba mellan 8-16.30. Dessutom måste jag gå ner, då Fredrik och Linnéa ev behöver bilen. Ja det är ju inte så långt så det är ju ingen fara. Tar bara 20 minuter att gå ner. Så kollar man på termometern. 15 minus! Kul jul! Raka vägen och letade fram täckbyxorna. Annars brukar det vara kring 5 minus. Men inte idag:( Ja ja nu ska jag ut och prova kylan, då lilla vovven vill ut och göra ifrån sig innan jag går.

RSS 2.0