utgång

ja inte för mig, men Fredrik ska ut i morgon. Jag hoppas han får roligt:) Jag hade så himla gärna gått ut jag med, men det verkar inte funka. Dock gick det bättre än på länge hos farmor och farfar idag. Idag fick de ta i henne efter några timmar...
Jag får gå ut en annan gång, men vem sjutton ska jag gå ut med? De få personer som jag känner i den här staden är ju gravida typ hela bunten:P Hehe. Dålig tajming tycker jag! :P 
Nej jag får väl ta och mysa för mig själv framför en film i morgon eller nått.


Lillskrutt är sjuk

Hittills har Linnéa klarat sig rätt bra den här vändan, men nu har hon 39.5 i feber:( Hon är inte nöjd på en fläck. Gnällig och dann. Stackarn:( Jag hoppas verkligen det inte blir öroninflammation igen!


Första tanden

Linnéas första tand har tittat fram! Hon är inte glad över det kan jag tala om...

Är för trött för att skriva mer idag, men här kommer lite bilder till Sara D ;-)

Bilder på mina underbara cinnamon honor. De är så vackra!


Nykomlingen Nome:

  

Underbara Nectar:

 


För övrig önskar jag mig en ny kamera! En som man kan ta BRA bilder med! *mutter*

Sjuka igen!


Japp vi är sjuka igen! Blir så less... Hosta och feber... Inte roligt överhuvudtaget. Så vi går omkring här hemma som zombies ungefär:P Ingen av oss orkar göra värst mycket alls. Orkade knappt kliva upp när lillan vaknade idag. Försökte få henne att somna om på soffan ett bra tag, men hon var inte så villig till det. Jag somnade till lite smått emellanåt... Men när Linnéa äntligen gav upp och somnade så var jag så kaffesugen att jag inte hade ro att sova. Efter lunch tog jag dock Linnéa med mig och vi somnade båda två på soffan. Hur skönt som helst! Fast inte det bästa att trängas på kanten av en soffa när man har ont i hela kroppen :s Hade lagomt ont typ överallt när jag vaknade. Tillslut ville hunden gå ut och gå så då fick vi lova att kliva upp. Både jag och lillan hade då legat och halvslumrat en bra stund.

Jag har haft totalt noll matlust idag... Det är inte mycket som jag har lyckats få i mig. Mest fil har det blivit idag.

Har även fått hem en ursöt liten ci ambk hona! Hon är fantastisk. Hur go och trevlig som helst:)


Nu funderar jag på att slita min käre sambo från datorn (som han bor vid=P) och göra varma mackor, då jag känner mig lite sugen på det. Bäst att passa på när jag känner att det är nått jag vill ha;)

Dålig period igen...

Idag hände nånting som absolut inte hör till vanligheterna. Fredrik vaknade före mig.  Eller vaknade och vaknade... Han klev upp före mig iaf. Linnéa vaknade tidigt som attan och vid 7-tiden klev Fredrik upp med henne. Jösses! Trodde inte det skulle ske i första taget=P Och inte nog med det så kom han med frukost på sängen till mig. Då gjorde det ingenting att klockan bara var 7.20.

Med en så tidig morgon fick vi mycket dag idag. Jag tillbringade morgonen med att duscha, leka med Linnéa, läsa och softa. Efter att Linnéa sovit efter lunch åkte vi ner till Conny och Leila. Där blev det fullt hus, med Crona, Sara, Per och Kimberly. Det var trevlig att träffa dem alla. Linnéa däremot var inte alls nöjd med att folk skulle ta i henne, prata med henne eller ens titta på henne=( Hon har kommit i en sådan jobbig period igen. Hon blir så ledsen! Vi som hade tänkt gå ut och äta, gå på bio och kanske till och med sova en natt utan henne i slutet av månaden, fick så lov att avboka det idag. Vi kan inte göra det så länge hon är i en sådan här period... De blev oerhört lättade av vårat beslut. Det känns så trist att hon ska vara på det här viset. Att hon är så hemskt att de helst inte vill vara barnvakt=(

Sen åkte vi + Crona hem. Fredrik och Crona har lekt med datorn här på eftermiddagen. Själv tog jag mig an middagen. Det bjöds på fläskkarré, pommes frites, bea-sås, brunsås och sallad. Middagen gick hem och vi blev alla mätta och belåtna=)

Linnéa somnade snällt efter bad och välling och jag tittade på "unga mödrar" innan jag tog hand om disken. Nu känner jag mig rätt trött och har nog tänkt att lägga mig tidigt idag. I morgon ska jag öppna på jobbet och kliver då upp kl 05.30.


Hundgården

Nu är vi nyligen hemkomna från en sväng till hundgården. Vi träffade Esther med husse och matte:) Aska och Esther hade så roligt så. Båda vovvarna är nog trötta nu! Vi fikade kaffe och varm choklad och hade det mysigt. Men tillslut blev det kallt och vi drog oss hemmåt.

Aska och Esther leker.




Linnéa ligger i vagnen och myser.


husdrömmar

Sitter och suktar efter hus... Har hittat ett drömhus för 2 miljoner nu. Man ska inte titta på hus när man inte kan köpa:( Kommer dröja evigheter innan vi har möjlighet att köpa hus ju. Åh skulle så gärna vilja ha detta. Båda kände för det här huset. Skulle vara kul att åka på visning för det, men jag tror inte jag vågar. Tänk om man blir ännu mer kär. 2 miljoner är mycket pengar det...

Nej dags att sluta drömma...

God natt

hmmm

Det verkar som att länken inte fungerar som den ska. Det var tråkigt! Den var så rolig:)

Länkar till bilddagboken ännu en gång, för er som missat den;)

http://anija.bilddagboken.se

Elfyourself

Den här har min käre sambo gjort:P

Hoppas ni kan se den, det kan inte jag på den här datorn tyvärr...

http://elfyourself.jibjab.com/view/hpOj42hTmYUs/qJf7OsltqRqV1sV1AuObpSks


Egen vilja

Ja det är nått vår lilla fröken börjar visa! Hon blir så arg så arg när man tar ifrån henne saker och tar bort henne från saker hon vill ta på...hehe.
Just nu strosar hon omkring i gåstolen och jag har lagat gratäng och pannacotta. Mumma får vi hoppas! Har även gjort en liten gratäng till Linnéa:) Hoppas hon gillar den. Hon brukar äta det jag lagar åt henne iaf:) Har hittills gjort köttfärsröra, älgkött, lasagne, kyckling, en sås som jag lägger till köttet och kycklingen och nu gratängen. (utöver olika grönsaker och potatis) Älgkött är super med potatis och sås till tycker Linnéa. Köttfärsröran är inte fullt lika god, då den är så knölig:P Så den blir nog liggande i frysen tills hon får lite tänder:P
Tänder ja... Jag skrev för länge sedan att vi höll på att få tänder båda två. Min visdomstand har tittat fram, men Linnéas tand gömmer sig fortfarande. Dock känner man väldigt väl tanden under tandköttet...

Igår jobbade jag för första gången igen med barnen. Det var jätteroligt:) Kände mig lite förvirrad emellanåt, men i det stora taget så gick allt bra:)  

Nä nu luktar det så gott här så nu blir det lite mat!

Ohyra

Upptäckt ohyra i honburen, men efter ett samtal till farbror veterinären så fick jag Stronghold utskrivet. Lite roligt är det att man måste tala om exakt vad man vill ha och vilken styrka det ska vara. Man vet mer än veterinärerna många gånger. I alla fall när det gäller råttor. Var iaf glad att jag slapp åka in och betala för veterinärkostnader odyl.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Diskat och lite sånt. Var iof ner en sväng på Kupolen för att hämta ut stronghold och handla lite smått.

Nu blir det nog fortsatt lugnt och sen sängen...


2008

Nu när ett nytt år är här, så börjar man fundera på året som var. Jag har kommit fram till att det var ett bra år:)

Jag flyttade från Karlstad till Borlänge, blev färdig med min lärarutbildning, fick jobb, flyttade till en 3:a i Skräddarbacken, födde en underbar dotter, mammaledig - på gott och ont, sett Linnéa utvecklas under sitt första halvår, började träna mm...

I övrigt är vi alla förkylda igen. Linnéa har hunnit med ännu en penicillinkur för öronen. Jag är less för att inte kunna träna. Hade kommit igång så himla bra och var iväg 2 dagar i veckan. Sen blev vi alla sjuka och jag har inte kunnat träna på 1 månad nu...
På fredag ska jag jobba min första dag på över ett halvår:) Ska jobba en dag i veckan nu fram till juni. Då går jag heltid och Fredrik går hem och är pappaledig.

En bild på 2008:s absoluta höjdpunkt :D


RSS 2.0