Onsdag morgon

och jag är så trött! Natten till igår sov jag jättedåligt, för jag skulle upp på arbetsintervju dagen efter. Sov hur oroligt som helst och hade hunnit med säker 10 intevjuer i drömmarnas värld innan jag vaknade. Sen var jag dödstrött hela dagen igår. Intervjun gick bra, tror jag. Jag var hemskt nervös, men vi får se hur det gick. Jag får svar innan veckan är slut.
Så jag tänkte att natten till idag skulle bli skön och att jag skulle sova som en stock. Men icke! Jag har bearbetet intryck hela natten och sovit jättedåligt!

Idag ska jag köpa mer paketpapper och juladresser då det tog slut igår igen. Jag hade slagit in alla paket utom 2 när det tog slut. 5 meter papper räcker bara till 8 paket. Kasst =P

Har en känsla av att det kommer dröja med bilder, då kameran inte ville fungera trots nya batterier =(

 

måndag 17/12

Allt för länge sen man uppdaterade här. Denna blogg kommer nu att få bli en blogg om mig och mitt liv med allt vad det innebär:) Självklart blir det uppdateringar om råttorna också. De är ju en stor del av mitt liv:)

Måndag morgon och jag ska knåpa på examensarbetet och försöka få in det idag. Hoppas jag hinner klart innan det kommer folk kl 14. Det visar sig:)

Inga battrier i kameran så det blir inga uppdaterande foton just nu.

RSS 2.0