Att ropa Hej

Ja jag ropade nog för tidigt denna gången... Emelie fick diarre på tisdagen men har varit bra sen onsdag kväll. Båda äter som de brukar och är bra i magarna. Så nu hoppas vi igen :) Fredrik blev halvdålig på onsdagen. Men men. Fortfarande har det varit en mild variant. Jag minns ännu de hemska magsjukorna jag hade för ett år sedan. Spydde och sprang på toaletten konstant i 13 timmar! Minst en gång i timmen. Gravid var jag dessutom. Då var man inte kaxig! *ryser* desutom åkte jag på det 3 gånger.

Men nu är jag rent ut sagt skitless på att sitta hemma! Vi har varit hemma i en vecka nu, så jag tänker packa in barnen och åka till Dollar efter lunchen. Om inte Fredrik vaknar och mår okej, så kanske jag kan åka en sväng ensam :) Eller med en av dem kanske. Vi får se hur det blir!

uppdatering

*peppar peppar* så verkar det inte vara nån jobbig magsjuka. Emelie kräktes upp vällingen i går morse, men sen har det inte varit nått mer förutom att hon varit lite off och helst velat vara i famnen. Linnéa blev dålig i magen och fick lite feber igår, men det har inte hänt nått mer än heller. Håller tummarna att det är över för denna gång, men man ska väl inte ropa hej för tidigt.


magsjukepremiär?

Jag tror vi har magsjuka i huset, eller ja rätt säker. Inatt vaknade Emelie och kräktes ner sängen, sig själv, mig och en resväska. 3 gånger spydde hon stackarn... Så jag har inte sovit så bra inatt. Jag har legat på helspänn ifall hon skulle kräkas igen. Som tur var sov Linnéa till kl 7. Klockan är nu 07.53 och Emelie sover fortfarande! DET hör inte till vanligheten. I vanliga fall vaknar Emelie mellan kl 5-6 på morgonen...

Linnéa får vara hemma från dagis idag utifall. Hoppas hon klarar sig undan (vi andra också för den delen)

EFIT 9/3-2011

Fick för mig att göra en EFIT (ett foto i timmen) men har varit lite seg med att lägga upp bilderna. Här kommer resultatet iaf :)
Tiderna stämmer inte 100% men ungefär :)

06:00
Nyvakna och dags för blöjbyte




07:00
Här blir det 2 bilder. Lärde mig idag att sopbilen kommer så tidigt som kl 7 på morgonen, så jag sprang ut och ställde fram soptunnorna. Hann precis innan sopbilen kom till vår gård.



Medan jag var ute och rände fixade Linnéa egen frukost :P Semelbullen som var kvar sen dagen innan (hon börjar alltid med grädden) med lite skinka på fungerar utmärkt som frukost :P




08:00
Dags att borsta tänderna!




09:00
På väg till dagis




10:00
Fikabesök av Sandra och lilla Emma. Vi mumsade semla och pratade strunt :)




11:00
Plockade ihop lite här hemma, och hittade bla ett vardagsrum ;)




12:00
Dags för lite lunch




13:00
Fixar lite med traderaförsäljning...




14:00
Dagishämtning i snöoväder




15:00
Fröken fräken försvann och det blev tyst... Alla föräldrar vet att det är ett varningstecken! Jag ropar och frågar vad hon gör: "Målar" får jag till svar. Hmmmm Hon hade hittat mit smink...




16:00
Trötta barn i soffan.




17:00
Middagsdags. Lax, ris och grönsaker. Och det blev sista bilder för dagen. Sen blev det styrigt med nattning, så kameran glömdes bort :)





Resultatet av Emmaus-besöket

Jo då vi fyndade lite :) Ett par skidor! Gamla och slitna men perfekta till henne :) Hon provade dem direkt när vi kommit hem och hon var så duktig! Hon tyckte även att det var roligt :)

skidor 12/3-2011


emmaus och melodifestivalen

Idag skiner solen och jag och barnen tänkte leta oss till Emmaus och kika lite. Letar igentligen inte efter nått speciellt, men man kanske kan fynda nått ändå. Har kommit fram till att jag måste sätta upp grinden för den lilla trappenhär hemma. Så man kan slappna av lite iaf :) Till den stora trappen kommer vi nog att beöva kiddyguard grindar... Lite dyrare men det får det va. Svårt att få tag i nu bara. De är typ slutsålda överallt! Igentligen skulle jag vilja ha det i hela huset, för det är snyggare;)

Ikväll blir det melodifestivalen här hemma. Ett gäng tjejkompisar kommer förbi och käkar pizza och myser lite. Ska bi spännande att se om tv mottagningen vill vara med eller om de kommer bli tokiga på den :P

RSS 2.0