Lyckad

Pajen blev jättegod:) Allting som serverades på knytkalaset var jättegott:) Blev mätt och belåten. Dessutom hade Sara gjort en kanongod kladdkaka till efterrätt:D

Tyvärr var Linnéa gnällig och skrikig största delen av kvällen, så vi åkte hem ganska snart efter kaffet.

Nu blir det nog sängen snart.

Knytkalas

Yeeey! Idag vände Linnéa på sig från rygg till mage:D:D:D Det var så roligt att se, men när jag tog fram kameran så gjorde hon det inte igen:(

Snart ska jag och Linnéa åka på knytkalas. Jag har lagat en paj, som jag inte vet hur den blev:S Jag är absolut ingen mästerkock, och paj är nått jag aldrig gör. Jag orkade inte åka och handla heller, så jag svängde ihop nått av det som fanns hemma. Det blev en kyckling och broccolipaj. Om det passar ihop har jag ingen aning om:P
Det återstår att se om det går att äta.


vuxen

Din ålder borde vara 42.8 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Där ser man...


http://www.vuxenpoang.com


Min underbara unge!

Förgyller dagen med några söta bilder:)





Jag blev utmanad

Utmanad...

av Linda


5 saker i min frys
- Köttbullar
- Broccoli
- Sockerkaka
- Dill
- Bröstmjölk


5 saker i min garderob
- Träningsväska
- Galgar
- Kläder
- Skor
- Vattenflaska

5 saker i mitt badrumsskåp
- Deodorant
- Smink
- Plackers
- Havandeskapsolja
- Ansiktsvatten

5 personer jag utmanar vidare
-Emilia
-Kicki
-Lina
-Lotta
-Sara D

Dop och träningsvärk

I lördags döptes lilla Linnéa. Allting gick jättebra och jag är så nöjd med allting! Ett stort tack till alla som hjälpte till:) Framför allt mamma som gjorde ett hästjobb med mat och dukning mm mm. Och systrarna som hjälpte till att städa och sånt.

Lördagen började med att jag och mamma ställde i ordning maten och lokalen där middagen skulle hållas. Sen var det dags att göra iordning sig själv och det blev lite stressigt mot slutet. Men vi kom i tid till kyrkan. Linnéa sov när vi kom dit och var inte allt för nöjd över att bli väckt och få på sig klänningen. Hon skrek som bara den och det ekande rätt bra i den stora kyrkan:P Men så var det dags att gå in, och då blev hon lugn. Hon var tyst hela cermonin, utom då hon pratade lite glatt. Så allting gick bra. Men när vi gick ut igen och skulle ta av klänningen, skrek hon som bara den igen:P

Sen blev det som sagt middag på Gösen. Det bjöds på exotisk planka, potatisgratäng, potatissallad och bröd i olika former. Det var supergott! Till kaffet blev det pärontårta från Almas. Det är så god:) Linnéa skötte sig bra hela dagen, men blev lite trött och surlig mot kvällen, men somnade inte. När vi väl kom upp till lägenheten somnade hon bums. Lillflickan min.

Förhoppningsvis ska jag få in lite foton från de som hade kamera med på dopet, så jag kan lägga ut nån bild sen. 


Igår var jag på friskis och svettis! det var jättekul. Tog det lugnt så här i början och gick på ett puls/bas pass. Väl där tog jag det väldigt lugnt också. Bättre safe än sorry lixom:P Har ju inte tränat på flera år och fött barn för bara 3 månader sedan så därav den lugna starten. Men jag har träningsvärk idag iaf. Det känns efter armhävningar och situps:)

Nu vill lillflickan ha mat...  

Bättre

Inatt har vi sovit bättre:) Nu får Linnéa ersättning de 2 sista målen på kvällen och inatt sov hon från 19.30 till 05.00. Vilket i sin tur innebar att mamma fick sova hela 5 timmar i sträck!:D Sen blev hon väckt av Fredriks alarm kl 07.15 då han skulle iväg på kurs. Så vi ammade lite då med och sen sov vi av och till fram till kl 10.00 :D Skönt!
Nu sover prinsessan igen efter att ha sällskapat mamma i babysittern inne på toaletten medan mamma duschar. Det funkar kanon och det är så skönt att kunna duscha när man vill och inte bara när Fredrik är hemma.

Idag kommer prästen hit för att diskutera dopet. På lördag smäller det! Det ska bli roligt att samla alla på ett och samma ställe:) Även om det kommer se lite roligt ut i kyrkan med bara 20 pers i den stooora kyrkan:P Men men. Vi bestämde oss för att bara bjuda de allra närmaste släkten och då blev det inte fler;) Efteråt blir det lite middag i samlingslokalen här på Gös Eriks. Det blir nog trevligt hoppas jag. I morgon kommer mamma och pappa hit. De bor hos oss och systrarna med familj, som kommer på lördag, får bo i en gästlägenhet i huset bredvid. Mycket passande allting. Lokalen och gästlägenheten ligger inom en 50 meters radie ungefär:)

Så idag ska jag dammsuga och städa råttburar. Sen tänkte jag nog inte anstränga mig nått mer för storfrämmandet:P Men det ska bli så roligt att träffa alla! Det är det enda som är så trist att bo här. Det är ganska långt till min släkt...
 
Dags att ta tag i dagen!

klippning och ersättning

Jag blev inspirerad av Emilia när jag skulle iväg och klippa mig och vips så åkte massa hår av! har fortfarande inte rikitgt vant mig. Det värsta är att försöka lära sig att fixa till det. Det är så otroligt lockigt, men jag får nog acceptera det. Jag försökte platta det häromdagen, men det resulterade i att jag höll på att bränna fingrarna hela tiden. Jag hade tänkt slänga in en bild nån dag, men jag måste bara vänja mig först:P

Vi var till BVC idag. Tyvärr har Linnéa börjat dala på viktkurvan. Hon är lång och smal. Hon väger 5100g och är 61,5 cm lång. Vi har nu bestämt oss för att börja ge ersättning på kvällen. Hon har varit jättejobbig på nätterna ett tag, och jag har fått sova som max 2 timmar i sträck. Och som vikten visar så var det kanske inte så konstigt att hon varit sån.

Så nu får hon iaf ersättning med en tesked flytande margarin... Mumma:P Det är för att hon ska få lite fett på kroppen. Lilla stumpan min.

Lillan fick även vaccinationsspruta idag. Så det har varit lite skrikigt och feber här ikväll. Men med en alvedon supp så somnade hon tillslut gott. Hoppas att ersättningen och alvedonen ger resultat och att hon sover bra inatt. Mamma vill sova nu!

Stulit ännu en lista:P

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

- Ja. Det är det som gör det så förtvivlat. (3:e boken av Isfolket)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Babysittern


3. Vad var det senaste du såg på tv?

Sex and the city

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

10.20 (tittar efter och en var närmare 10.25)


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Klockan och kylskåpet


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Igår vid 13-tiden, då vi var ute på en promenad.


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Linnéa och bloggar


8. Vad har du på dig?

Morgonrock


9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?

Drömde bla att Linnéa rullade ner i en skottkärra och att Therese Andersson fyllde år, fast det var sommar. (Hon fyller i november)


10. När skrattade du senast?

Igår. Har man en sambo som kommer inspringande från köket med ett durkslag på huvudet, bara för att dra en ordvits, så är det svårt att inte skratta ofta:)


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

en klocka, en tavla och en anslagstavla


12. Har du sett något konstigt på sistone?

Nej, tror inte det


13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Jo vars. Tidsfördriv

14. Vilken var den senaste film du såg?

Ja vad hette den nu då... "The last boyscout"? Bra var den iaf


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Ett hus!


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Hmm jag vet inte vad det skulle vara


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Fred på jorden. Klychigt jag vet!


18. Tycker du om att dansa?

Ja, men inte pardans. Eller jo om jag kunde bättre och fick dansa med nån som kan så kanske det skulle vara roligt.

19. George Bush?

*Suck*

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Har redan en liten flicka som heter Linnéa. Om det hade blivit en pojke hade vi Troj som förslag.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Trivs rätt bra i Sverige, men är inte helt emot det.
          
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Det där livet ska du vara stolt och nöjd över!


RSS 2.0