nattning av barn

sitter inne vid mina tjejer och väntar på att de ska varva ner. linnéa babblar om att vi ska väcka henne den och den tiden. Emelie försöker dra av örngottet på kudden.

natten till idag hade jag migrän igen. trodde jag skulle få lov att vara hemma men vaknade med en känsla av lättnad och den var försvunnen! jobbade men fick ett tilltagande anfall igen. men även denna gång hjälpte tabletterna. halleluja! det är tyvärr inte alltid. för någon vecka sedan fick jag ett djävulsk anfall med sängliggande från kl 16 till 06 plus halv ansiktsförlamning på det. mådde verkligen piss!

så jäkla förkyld

helgen har mest spenderats i soffan och sängen. fy vilken förkylning jag har. är helt slut och har ont i kroppen. halsen värker och det kliar i öronen!

men lite annat har jag klarat av också. i lördags åkte vi och hämtade ett linneskåp helt gratis! har länge letat ett men inte hittat nått jag trivts med i min prisklass. så dök denna upp på skänkessidan på Facebook och jag hade turen att få den! jättenöjd!

på kvällen var jag och åt middag med ett par av mina kollegor. det var verkligen supergott! synd att jag inte riktigt var på topp bara.

idag gick jag inte upp förrän vid 10.30. så trött var jag! har inte hänt på år! sen har soffan varit min bästa vän förutom en tur att köpa en ljuskrona i smide som också är nått jag letat. hittade den billigt så är nöjd!

nu ska jag sova igen!

ett stycke sjukt barn

har väntat hela veckan på att Emelie skulle bli så förkyld att hon skulle behöva stanna hemma. men inatt kom en varm och hostig storasyster istället, helt utan förvarning. så de får vara hemma med sin pappa idag. känner att jag gärna varit hemma med dem men med folk sjuka på jobbet får man jobba om man kan.

wohoo!

efter en del strulande med att komma in på bloggen och en del mailande med kundservice är jag äntligen inne :-)

RSS 2.0