Gryyyyyy

Skulle precis börja skriva, men då vaknade just Emelie. Återkommer...


.................

Hehe sådär ja. Det var bara nappen som behövdes :P

Båda barnen ligger och sover men ska snart dras upp då vi ska åka till farmor och farfar. Jag ska till distriktsköterskan med mina blåsor som jag får på händerna, och tänkte lämna åtminstonde Linnéa hos farmor och farfar under tiden. Det är trots allt lättare att koncentrera sig om man slipper springa efter ett barn samtidigt.

På förmiddagen var vi på Fenix och lekte. Träffade massor av bekanta. Efter några år i Borlänge börjar man inse att det inte är så stort ändå :P
Linnéa tyckte det var jätteroligt och hade inte tid att fika nått, men mot slutet blev hon lite väl hungrig och trött tror jag. Hon blev helt plötsligt känslig för diverse olika händelser och storgrät och ville åka hem hela tiden..

Väl hemma åt hon ganska bra med lunch och somnade sött i sängen efteråt :)

Nej nu måste jag väcka mina änglar om vi ska hinna ner!

Ont i nacken

Idag när jag vaknade hade jag ont i nacken och huvudvärk. Det blev värre under morgonen och jag har varit en bitter och arg mamma här... Det är otroligt vilka barometrar barn är. De känner av ens sinnesstämning sjukt bra. Så fort jag är off blir Linnéa jobbig. Hon har slagit, sparkat och legat på stackars Emelie här på morgonen. Packade ihop barnen lite tidigare och gick till dagis. Orkade inte vara hemma den sista stunden. Vi kom inte allt för tidigt heller och vi skilldes som vänner :)
Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att det ska bli dags att åka på föräldraträff. Ska ut till Ornäs och snurra. Får se om jag hittar :P

Att ropa hej...

Var lite för snabb att ropa hej igår, då jag fick sällskap till Fångarna på fortet :P Linnéa vaknade när det precis börjat och det gick inte alls bra att få henne att somna igen. Så hon fick komma upp och titta med mig. När det var slut var det bums i säng igen :)

Idag har vi varit och åkt pulka 2 gånger. Det var roligt, men det vore ännu roligare om jag kunde hitta mina täckbyxor! Vet att jag hade dem hem från Hede och Fredrik plockade ur dem ur väskan här hemma, men sen har jag inte hittat igen dem! Mysko! De ligger säkert alldeles synliga nånstanns...

På eftermiddagen tog jag mig äntligen iväg för att träna!  Det var så roligt och skönt. Här hemma var det dock inte lika roligt när jag kom hem. Emelie var jätteledsen/arg av nån anledning. Tog över och försökte lugna henne, men det var inte det lättaste :( När hon väl började lugna sig drog det igång igen efter bara en liten stund. Hon låg i sängen halvsovandes, skrikandes och kastade sig fram och tillbaka. Har aldrig upplevt henne så här förut :(  Hoppas på en fas och att det inte är nått annat fel. Att hon har ont eller nått. 

1 januari

Årets första dag började vi med att åka pulka! Linnéa hade det så skoj i backen och ville inte alls gå hem när det var dags för lunch. Det var lite roligt när vi kom till backen. Det var helt tomt där men vi och en famlij kom dit samtidigt. Inom 10 minuter hade ytterligare 3 familjer anslutit sig och vi var ett helt gäng i backen. Och det var bara flickor :p 6 stycken som åkte och Emelie sov skönt i vagnen under tiden. Alla utom 2 hade hjälm, och de var rosa:P Snacka genus...

Väl inne gjorde vi oss lite lunch och sen gick Linnéa självmant och la sig i sängen och sov inom nån minut. Man blir trött av att åka pulka :)

Jag och Emelie la oss på soffan när Linnéa somnat och sov en liten stund vi med. Linnéa vaknade först efter 2,5 timme! Tror hon sov för mycket eller nått, för hela eftermiddagen var hon extremt känslig och gnällig. Bara hon inte tänker bli sjuk igen!? 

Trodde det skulle kunna bli svårt att lägga henne på kvällen efter den långa lunchvilan, men strax efter kl 19 sov hon sött utan krussiduller :)    

RSS 2.0