1 januari

Årets första dag började vi med att åka pulka! Linnéa hade det så skoj i backen och ville inte alls gå hem när det var dags för lunch. Det var lite roligt när vi kom till backen. Det var helt tomt där men vi och en famlij kom dit samtidigt. Inom 10 minuter hade ytterligare 3 familjer anslutit sig och vi var ett helt gäng i backen. Och det var bara flickor :p 6 stycken som åkte och Emelie sov skönt i vagnen under tiden. Alla utom 2 hade hjälm, och de var rosa:P Snacka genus...

Väl inne gjorde vi oss lite lunch och sen gick Linnéa självmant och la sig i sängen och sov inom nån minut. Man blir trött av att åka pulka :)

Jag och Emelie la oss på soffan när Linnéa somnat och sov en liten stund vi med. Linnéa vaknade först efter 2,5 timme! Tror hon sov för mycket eller nått, för hela eftermiddagen var hon extremt känslig och gnällig. Bara hon inte tänker bli sjuk igen!? 

Trodde det skulle kunna bli svårt att lägga henne på kvällen efter den långa lunchvilan, men strax efter kl 19 sov hon sött utan krussiduller :)    

Kommentarer
Postat av: sofia

du har rätt,, det saknades ett "sämre" ;)

2011-01-02 @ 16:13:14
URL: http://soffilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0