Råttungarna

Ja de flyttar en efter en nu:) Idag har Marie-Louise varit här och valt en unge. Det blev inte den jag hade hoppats på att hon skulle välja, men det känns så himla bra ändå. De 2 skulle ha varandra! Jag kände det. Hoppas verkligen de kommer trivas bra med varandra. I och med att hon valde den här ungen innebär det att jag har en unge kvar. Han med svansknyck. Ska slänga iväg lite annonser och se om jag kan hitta ett bra hem till honom:)

Tårta

Härom dagen bakade jag en chokladtårta. Det var roligt och mumsigt. Idag kommer Sara hit för att provsmaka också:) Hoppas den smakar bra idag med!

Solen skiner!

Ja solen skiner och livet känns så där allmänt jättebra för tillfället:) Njuter så mycket jag kan just nu! Det måste vara ljuset som gör att jag känner mig så pigg, glad och nöjd med livet. Hoppas det kan få hålla i sig ett tag nu:) Linnéa ligger ute och sover i vagnen. När hon vaknar ska vi åka ner på stan och kupolen och göra lite ärenden. Ska bl.a på banken mm. Sen hade jag en fundering på att ta mig i kragen och svänga in på nån öppen förskola och kika. Har inte varit iväg sen före jul, och jag behöver få lite större kontaktnät känner jag. Om jag inte bara vore så velig när det gäller nya saker! Men där jag hade tänkt svänga in öppnar de inte förrän kl 13 och jag har lovat Fredrik att väcka honom 13- senast 14 idag. Så det går inte riktigt ihop. Får kanske lov att ta ÖF nästa vecka istället. Hoppas humöret är lika bra då bara:) Nu låter det i babymonitorn, så jag ska gå ner och kolla vad hon har för sig:)

Uppe med tuppen!

Kl 06,55 sa Linnéa att det var dags att kliva upp. Då hade jag legat och kikat på henne lite medan hon satt och lekte och pratade i sängen. Men när hon upptäckte att jag var vaken ville hon upp! Kommer ut i lägenheten och det är svinkallt! Konstaterar att det är 13 minus ute! *suck* Och vi har knappt några element igång då det brukar bli så varmt i lägenheten. Jag väntar fortfarande på vår... Igår åt jag och Linnéa pannkakor till middag. Det uppskattades av den lilla damen:) De var goda och lätta att äta själv.

hemma igen

Allting gick bra idag. Svängde in på Ikea på vägen till Gävle och fick springa runt lite för att hinna. Inte nog med det så var både mamma och barn hungriga nä vi passerat kassan, så det blev korv och välling. 5 minuter försenade kom vi till Gävle Bro, där jag mötte upp Johanna. Vi smet in på en toalett och hon klämde på råttor och packade över de som skulle med henne hem. Det var jättetrevligt att träffa henne och Mira, även om det var inne på en toalett:P När jag kom tillbaka till Borlänge svängde jag hem en snabbis och lämnade ungen som kom med hem igen och drog ner till jobbet. Mötet gick bra även om jag fick springa ifrån ett par gånger. Linnéa var glad och pratsam:P Fast hellre det än att hon hade varit ledsen och arg. Väl hemma igen tittade jag och Linnéa på slutet av unga mödrar. (Varför sänder de inte det på internet?!?!) Sen var det dags att natta Linnéa och när hon äntligen sov fick jag ställa mig och laga mat! Köttfärsås och spagetti. Det var mumsigt! Efter en hel dag med bara mackor, korv och frukt är det så gott att få riktig mat. Medan jag åt kikade jag på Familjen annorlunda på internet. Jag blir imponerad av dessa familjer. Och jag är alltid så glad efter att ha sett det. Även fast de verkar ha det jättejobbigt så är det så himla mycket kärlek också. Nu börjar det bli dags för sängen. Känner mig rätt slut faktiskt...

Gävle

Snart ska jag, Linnéa och Aska åka till Gävle en sväng. Vi ska leverera lite råttungar och springa in på Ikea en snabbis. Sen blir det att skynda hem och åka på möte på jobbet. Fredrik jobbar eftermiddag så Linnéa får den stora äran att följa med på mötet. Hon har nog inget emot det, men vi får hoppas att hon är snäll och glad:) Det är full fart på Linnéa nu. Hon kryper och ställer sig upp längs möblerna. Hon börjar även gå längs möblerna. Jag satt här och funderade på hur snabbt man glömmer de tidigare stadierna. Det var ju inte superlängesedan som hon bara låg på golvet liksom. Men det glömmer man bort i allt som händer. Hon är för go:) Ger mamma lite motion. Får gå och kolla vart hon är och vad hon har för sig hela tiden. Plockar man ihop grejer så kryper hon efter och drar ut det igen:P

lördag

Så var det lördag och mina föräldrar dyker upp här på dagen nån gång. Jag gissar mellan 11-12 nångång. De är ju uppe med tuppen och äter frukost på vägen. Jag blev väckt av hunden idag... Hatar när det händer! Att Linnéa väcker mig gör ingenting, men när hon sover så lugnt så lugnt och Aska börjar pipa på uppmärksamhet utanför dörren blir jag less. Men så fort man gett Aska mat tidigt på morgonen i några dagar, så vill hon ha mat samma tid jämt efter det:) Hur som helst drog jag täcket över huvudet och lådsades som ingenting. Lite senare vaknade Linnéa och nu är vi uppe och skuttar. Vi ska ta tag och dona lite. Städa burar etc. Men nu är det välling som gäller. ................................................................................................................................ Så var bur ett klar. Bara 2 kvar... bäbisburen blir att lukta jättefort. Det är det ända tråkiga med dem. I övrigt är de så söta så söta. Fattar inte att de snart är 4 veckor:O Snart flyttar de ju:( Tur jag får behålla en av dem iaf. En Glimt Av Ömhet heter hon. Så söt så:) Hade så himla gärna sparat en hane också, men har kommit fram till att vi bara har plats för en bur. Så det blir honor, och så ska jag försöka låna in hanar till dem i framtiden.

lördag

Så var det lördag och mina föräldrar dyker upp här på dagen nån gång. Jag gissar mellan 11-12 nångång. De är ju uppe med tuppen och äter frukost på vägen. Jag blev väckt av hunden idag... Hatar när det händer! Att Linnéa väcker mig gör ingenting, men när hon sover så lugnt så lugnt och Aska börjar pipa på uppmärksamhet utanför dörren blir jag less. Men så fort man gett Aska mat tidigt på morgonen i några dagar, så vill hon ha mat samma tid jämt efter det:) Hur som helst drog jag täcket över huvudet och lådsades som ingenting. Lite senare vaknade Linnéa och nu är vi uppe och skuttar. Vi ska ta tag och dona lite. Städa burar etc. Men nu är det välling som gäller.

Sushibesök

Snart kommer Anders hit med sushi! Ska bli så gott. var så sugen och min käre sambo jobbar och har därmed bilen. Vilket leder till att jag sitter fast här uppe, eftersom vi inte kan lämna hunden utan att hon sitter och ylar *suck* men som sagt övertalade jag Anders att ta bussen upp. Hoppas han kommer snart. Börjar bli hungrig. I morgon kommer mamma och pappa hit. Det ska bli trevligt att få besök av dem. Tyvärr stannar de bara en natt. Nu ska jag ta hand om min söta lilla surpuppa som inte alls har lust att sitta på golvet:P

utgång

Igår var jag ute på krogen för första gången sedan vi var till Ungern juni 2008. Kvällen började hemma hos Erika där vi spelade wii. Det var jätteroligt:) Drack lite cider och man blev allt lite rund under fötterna. Det är ju inte så konstigt, med tanke på hur länge sen det var so jag var ute och festade. Vid 20-tiden begav vi oss till Broken Dreams där vi hade bokat bord. Åt god mat och blev mätt så mätt. Efter middagen åkte hälften av oss till Falun och dansade loss lite på Harrys. Det var skoj, men jag hade gärna haft annan musik. Dock var jag helt slut vid tolv och var beredd på att åka hem. vid 01 åkte vi hem. Då hade jag inte druckit sedan 22 och mådde prima. Mådde prima i morse också:) Fick även sovmorgon. Det var sååå skönt! Behövde inte kliva upp med lillan utan fick sova till 10. Idag har jag skrivit på stamtavlorna till ungarna. Det är rätt jobbigt att skiva alla 10! Men jag får träna på min handstil och in namnteckning. Så det är ju bra. Är snart klar med dem... Linnéa har fått en hemsk hosta:( Vi var och hälsade på Sara, Per och Kimberly härom dagen och Kimberly hade en jättejobbig hosta. Och Linnéa tyckte absolut att hon skulle slicka på henne:P Så nu håller jag tummarna för at klara mig, men det lär jag inte göra.

Linnéa spelar piano


Vart tyvärr lite dålig kvalitét, kameran är inte den bästa.

2 veckor + träning

Idag är de ljuvliga små bäbisarna 2 veckor. De är så otroligt söta:) En var på väg att öppna ögonen idag, så snart tar det nog fart.

För övrigt har jag varit hemma med lillan fram till 12.30, då jag begav mig till jobbet för drama. Det var superroligt:) Skönt att göra nått annat emellanåt. Väl hemma igen blev det middag och sen åkte jag på friskis och tränade! uud va roligt det var. Jag har saknat det så! Hoppas verkligen att jag får hålla mig frisk nu. Vill verkligen komma igång ordentligt igen...





RSS 2.0