Gråter

Jag lovar- mitt hjärta brister! Jag trodde inte det skulle bli så här tungt! Det var länge sen jag blev så ledsen över en råtta nu. Jag blir ledsen varje gång, men denna är en av de alldeles speciella. Detta är som när E.T dog.  En som ögonen kommer tåras av varje gång jag tänker på den. Helt sanslöst! Tårarna slutar inte rinna... Du var speciell Greger, jag kommer sakna dig!

Det var ett tag sen

Uppdateringarna är otroliga! Hej och hå va bra jag är på att blogga:P Påsken var bra iaf. Vi var i Hede och åt god mat och träffade lite folk. Jag och Linnéa åker upp igen nästa vecka:)

Här hemma rullar det på. Idag ska vi dock till Faludhursjukhus och ta bort gamla Greger:(  Så idag kl 16.15 säger vi hej då till Grabbiga Greger:( Han har varit en så underbar råtta, och det känns hårt just nu. Han har hållit sig så himla frisk hela livet, att jag trodde han skulle stilla somna in i buren- gammal och nöjd, men så blev det ju inte. Lite över 2 år blev han iaf.

Kanske kan vi svänga förbi Sara och Per när vi ändå är i Falun. Det visar sig- Kanske får ta med lite minicupcakes som jag har bakat också. Fredrik klagade på att det blev så mycket cupcakes och att de var för mäktiga att äta, så jag gjorde minisar:D

Sitter vid fel dator så jag länkar till bilddagboken: http://anija.bilddagboken.se

Marknad blir det i helgen också! Får se om vi hinner idag eller om det blir i morgon. Vi ska iaf handla kryddor!

Varmkorv

Jag har precis ätit lite lunch, som bestod av varmkorv i tunnbröd. Smaskens! Idag har jag och Linnéa varit på öppen förskola. Vi var till en på stan och det var mycket trevligt. Det var även en kvinna där och pratade om barnsäkerhet och försäkringar. Intressant, även om det var lite svårt att lyssna med alla barn som lekte runt om:) Och Linnéa har lekt massor! Både med andra barn och vuxna! Det är så otroligt skönt just nu, för nu är hon inte ett dugg fundersam över folk längre. Hon kröp iväg och lekte medan jag drack kaffe och pratade med folk:) Så dit lär vi gå fler gånger! Det var många mammor och personal som förundrades över hur sällskaplig hon var. Efteråt åkte vi en sväng till Lidl. Nu har Linnéa vaknat så det är dags att göra lite lunch till henne med.

Tittut!

Sötaste lillgostjejen lekte tittut med mamma. Det var hon som började med det. Jag varken sa eller gjorde nått som fick henne att börja:)



bak och fram och ut och in

Ja så vaknade jag idag. Klev upp gick in i badrummet och möts av en präst i spegeln:P Jag var så trött igår att jag tog på mig min svarta sovtröja inte nog med bak och fram, utan ut och in också! Så den vita lappen gjorde att jag såg ut som en präst. *haha* Idag har jag och Linnéa hunnit med att handla lite smått och gott, sen bar det hem och laga lunch. Linnéa åt fiskbullar med potatis och broccoli och jag å Fredrik åt laxsås och pasta. Mycket mumsigt! Sen har jag hunnit göra frosting till resten av cupcakesen. Det blev annansfrosting. Jag och Linnéa ska bege oss på en promenad ner till Maria när Linnéa vaknar. Då ska vi mumsa cupcakes:)

De är inte så vackra, men ack så goda!!! :P Och man lär så länge man lever. Om 10 år kanske jag kan göra perfekta cupcakes. Just nu blir det lite rinnig kristyr och frosting. Men nästa gång kanske;)


Vaniljcupcake med hallon/vit chokladmousse, MMF och kristyr.




Vaniljcupcakes med hallon/vit choklad mousse och frosting



Vaniljcupcakes med annanasfrosting


RSS 2.0