Hede och VAB

I torsdags tog jag och flickorna vårt pick och pack och åkte till Hede. På fredagen var jag på brudhippa för en av mina bästa vänner. Vi bastade, åt på restaurang och bowlade och hade det supertrevligt! Resten av helgen blev ganska lugn.
Tyvärr blev Linnéa sjuk under tiden vi var där. Redan natten mot fredag vaknade hon och hade ont i magen. Magontet kom lite då och då under helgen och på söndag morgon vaknade hon med jätteont i magen. Aptiten har varit otroligt bra under helgen för att vara henne, och vi har inte misstänkt nån magsjuka eller så. Dock blev hon lös i magen på söndag morgon. Men bara 3 gånger. Sen var det lugnt och vi kunde åka hem utan missöden. Men ont i magen hade hon fortfarande. Hon fick vara hemma från förskolan under måndagen. Hela dagen hade hon difusa smärtor i magen men inget mer hände. Åt hyffsat och så. Eftersom hon verkade bra på kvällen bestämde vi att hon skulle gå på tisdagen. Vi vaknar på morgonen och hon klagar lite på magont. Men hon vill gå på förskolan ändå! När hon börjar klä på sig blir hon mer och mer mosig och klagar rätt rejält över magen... Känner att det här går inte, så vi avbryter och ringer och sjukanmäler istället. Inte lång stund efter det kräks hon. Tur att jag inte hann lämna henne :P Men efter kräkan har hon mått jättebra! Inge ont i magen alls förutom när hon åt banan och fil till mellanmål. Därimot har hon bajsat 4 gånger under dagen. De 3 första var det den konstiga ljusa bajset igen. och sista gången var hon lös. Hmm. Undrar vad det är?! Om ingen annan blir sjuk nu då förståss...

Vi var till läkare med henne för det här ljusa bajset. De tog prover som vi väntar på svar på. Hoppas de kan säga nått. I övrigt tyckte läkaren att vi skulle prova att utesluta mjölk i några veckor för att se om det blir nån skillnad. Hon har väldigt länge klagat på ont i magen efter att hon druckit varm mjölk och välling. Vi måste bara handla hem allternativ och prova att utesluta mjölken ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0