fixardag

En liten uppdatering kring vattkopporna. Emelie är frisk igen (förutom hosta och snorighet) vilket är skönt. Linnéa har dock vattkoppor fortfarande och vi väntar med spänning på att de ska skorpa sig. Har vi turhinner de göra det så vi kan åka och bada på söndag! Sista dagen att kunna uttnytja vår badbiljett... Om det inte dyker upp någhra fler nu, borde det inte vara några problem.

Idag ska båda flickorna vara hos farmor och farfar hela dagen! Vi ska vara hemma och fixa och dona med saker som vi alldrig hinner eller orkar med. Vi tänkte att har man en dag avsatt till just detta och har barnvakt, så utnyttjar man tillfället bättre. Hoppas vi gör det också :)

Innan vi ska lämna dem ska Emelie till vårdcentralen en sväng. Hon kröp nämligen i kortbyxor på svärföräldrarnas veranda i förrgår och fick massor av små stickor i benen! ca 30 stycken - på ett ben. Snacka om att känna sig som världens sämsta mamma ett tag där :( Igår var de så röda och fula så jag ringde och hörde hur vi skulle göra. De tyckte vi skulle komma och visa upp dem och så ska de försöka få ut s många som möjligt. Lycka till säger jag! :) Idag ser de dock inte lika röda ut. Får se vad de säger...

Inget mer krypande i kortbyxor iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0