AJJE!

Linnéa är snorig och har mufsat på hela natten och hållit mig vaken. Antar att det beror på att hon hade lite svårare att andas. Gav man henne nappen hörde man hur jobbigt det blev och så spottade hon ut den igen. Nu på morgonen skulle jag hämta den där tutan som man suger ut snor med och vad händer inte då?! Jo jag sparkar in foten i vardagsrumsbordet!  Det gjorde såå ont! Nu värker det i ring- och lilltån samt sidan på foten. Ajje!
Men nu har vi sugit ut allt snor och Linnéa sover lugnt. Kanske mamma skulle försöka med det också...


Kommentarer
Postat av: Kicki

Snorig? Tråkigt det... Vad underbar hon är. :)

2008-08-17 @ 13:51:51
URL: http://flinar.blogspot.com
Postat av: Emilia

Hej vännen! Stort tack för de fina grejerna!! Ett litet tipps, som du säkert redan fått, e att palla upp huvudändan på spjälsängen, om hon sover i sådan, antingen ställa böcker under bena eller läga en lagom kudde under madrassen så att hon kommer upp med huvudet lite...renäsans droppar och snorfrida eller vad de heter e också bra....eller bröstmjölk i näsan om det e tätt... Kram

2008-08-17 @ 16:48:53
Postat av: Ida

Tjena bruden! Ja tiden går fort! Alllra helst sen man fått barn! Jo vi bor i Tännäs sen ett och ett halvt år tillbaka. Ja men dt vore superkul om vi kunde ses nånting. Du får höra av dig om du kommer upp nånting! Jobbigt med förkylda små barn, lillen e oxå dålig nu. 40 graders feber mm. Men det går ju över=) Kram..

2008-08-18 @ 00:23:43
URL: http://mamma23.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0